Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Primaria Comunei BUDA

Judetul Buzau

INFORMARE APELE ROMANE

 

 

        In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, Primaria Comunei Buda, cu sediul în sat Buda , comuna Buda, Strada Trandafirilor nr. 352,  judeţul Buzău, numar de telefon : 0238775345   e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  intentioneaza sa solicite  de la A.N. “Apele Romane” Administratia Bazinala de Apa Siret, aviz de amplasament, pentru realizarea lucrarilor „Extindere sistem de apa si canalizare in satele Danulesti si Toropolesti, peste albia raului Ramnicul sarat” amplasate in satele Danulesti si Toropolesti, comuna Buda, judetul Buzau.

          Aceasta investitie este noua.

       Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

       Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau numar de telefon :

         0238775345 dupa data de  08.04.2024.   

         Vezi AICI...

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

 

           U.A.T Comuna Buda, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “ Extindere sistem de alimentare cu apa si canalizare in satele Danulesti si Toropolesti peste albia raului Ramnicu Sarat, comuna Buda, judetul Buzau” propus a fi amplasate in comuna Buda, satele Danulesti si Toropolesti, judetul Buzau.

          Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Buzau, strada Sfantul Sava de la Buzau, nr.3 si la sediul din comuna Buda, sat Buda, strada Trandafirilor, nr.75, judetul Buzau, in zilele luni - vineri intre orele 8:30 – 13:00.

          Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M Buzau din municipiul Buzau, strada Sfantul Sava de la Buzau, nr.3

Vezi anuntul AICI....